Šudentska hrana Odlično 60 g v PAPIRNATI EMBALAŽI | Odlično
Šudentska hrana Odlično 60 g v PAPIRNATI EMBALAŽI
  • Šudentska hrana Odlično 60 g v PAPIRNATI EMBALAŽI
PRVI SNACK V EVROPI V BARIERNI PAPIRNATI EMBALAŽI!

Šudentska hrana Odlično 60 g v PAPIRNATI EMBALAŽI

Koda izdelka:
SKU:
138638p
0,69 €

Ker si želimo biti prvi, ko gre za razvijanje inovativnih trendov na področju naše branže, smo z veseljem zgrabili priložnost in izvedli testno pakiranje v ekološko naravnano novost, ki prihaja iz Nemčije – inovativni 100 % reciklabilni PAPIRNI EMBALAŽNI MATERIAL

To novost smo uspešno preizkusili na enemu naših najbolj priljubljenih produktov – študentski hrani. Sporočite nam svoj vtis njene nove in trajnostno naravnane embalažne rešitve!

Mešanica suhega sadja, arašidov in oreškov.

Sestavine:

arašidi, rozine (rozine, sončnično olje), lešnikimandlji

Lahko vsebuje sledove drugih oreškov in sezama.

 

V našem podjetju Hrib d.o.o. smo se trdno zavezali, da bomo vselej razvijali proizvodnjo in produkte, ki bodo trajnostno naravnani in prijazni do narave in lokalnega okolja. Našim strankam se zavestno trudimo ponuditi najboljše rešitve, a nikoli na račun nižanja kvalitete izdelkov. Prav zato vsi naši produkti ohranjajo organoleptične lastnosti ter imajo normalno dolge roke uporabnosti.

Pozorno spremljamo in sledimo trajnostnim novostim, saj si želimo biti prvi, ko gre za razvijanje inovativnih trendov na področju naše branže. Z veseljem smo zgrabili priložnost in izvedli testno pakiranje v ekološko naravnano novost, ki prihaja iz Nemčije – inovativen PAPIRNI EMBALAŽNI MATERIAL. 

Ta posebna papirna embalaža, z visokimi bariernimi lastnostmi, brez dodanih optičnih belil ter plastičnega varilnega sloja,

je  100% reciklabilna in jo po uporabi lahko preprosto odvržemo med star papir za reciklažo. Ker gre za papir in ne plastiko, je embalaža izvzeta tudi iz določil in plačil za plastično embalažnino.

To novost smo uspešno preizkusili na enemu naših najbolj priljubljenih produktov – študentski hrani. Poiščite jo v naši spletni trgovini in nam sporočite svoj vtis njene nove in trajnostno naravnane embalažne rešitve.

Povprečna hranilna vrednost na 100g
Energijska vrednost
2066 kJ / 494 kcal
Maščobe 34 g
od tega nasičene maščobe 3,3 g
Ogljikovi hidrati 36 g
od tega sladkorji 24 g
Beljakovine 16 g
Sol
0,01 g

PODOBNI IZDELKI

Varen nakup.

100% VAREN NAKUP

Zagotovljeno vračilo kupnine

Hitra dostava.

HITRA DOSTAVA

Naročila obdelamo in odpošljemo v največ dveh delovnih dveh.

Brezplačna dostava za nakupe nad 25 €.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za nakupe v
vrednosti nad 25 €.