Dostava in dobavni roki

DOBAVNI ROKI

Vsa naročila, ki bodo oddana med tednom (od ponedeljka do petka), bodo običajno poslana naslednji delovni dan oz. v največ 3 delovnih dneh. Datum končne dobave je odvisen od ponudnika kurirskih oz. poštnih storitev, običajno 1 do 2 delovna dneva po tistem, ko smo naročilo odposlali. 

Za izdelke, ki niso na zalogi oziroma jih dobavljamo po naročilu, je dobavni rok predvidoma 10 - 14 delovnih dni, po prejemu in odobritvi naročila. Kupec bo o roku dobave obveščen po e-pošti in/ali telefonu.

Naročnik plača stroške dostave ob plačilu naročenih izdelkov v spletni trgovini odlicno.si.
Pred prejemom dostavljenega blaga prejmete račun po e-pošti.

Stroške pakiranja in embalaže krije spletna trgovina.

Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodbe embalaže. 
Naročnik naj prejeto blago pregleda takoj in se ob morebitnih poškodbah obrne na ponudnika poštnih storitev, da skupaj z naročnikom sestavita zapisnik o poškodbi pošiljke.

Pridržujemo si pravico do podaljšanja roka dostave zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika o tem ustrezno obvestili.

Če vam nismo poslali nobenega obvestila o nakupu in je od oddaje naročila preteklo že več kot 5 delovnih dni, nas, prosimo, o tem obvestite prek e-pošte odlicno@hrib.si ali prek telefonske številke +386 (0)3 746 13 47. 

DOSTAVA

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, ki dostavlja pakete v dopoldanskem času. Za naročila nad 25 € je poštnina brezplačna.

Osebni prevzem

Naročeno blago, ki je na zalogi, lahko tudi osebno prevzamete v Diskontu sadja in zelenjave Vihar, Cesta Kozjanskega odreda 55, 3230 Šentjur, od ponedeljka do petka med 7. in 15. uro ter ob sobotah med 7. In 12. uro. Izdelke je potrebno prevzeti v petih (5) delovnih dneh od dneva naročila. V kolikor kupec naročila ne prevzame v navedenem roku, le-to storniramo.